Team

Team

Bert Schreurs is hoogleraar aan de Vakgroep Business, Research Group Management and Strategy, Vrije Universiteit Brussel (VUB), België. Hij behaalde zijn doctoraat in de psychologie aan de KU Leuven in 2007. Daarvoor bekleedde hij functies aan de Universiteit van Maastricht, de Universiteit van Utrecht en de KU Leuven, en werkte hij als HR-adviseur voor de Belgische overheid. Zijn huidige onderzoeksinteresses omvatten economische stress, loopbaan management en proactiviteit op het werk. Hij heeft in verschillende tijdschriften gepubliceerd, zoals Journal of Organisational Behavior, Journal of Occupational Health Psychology, Journal of Vocational Behavior, Human Resource Management Review en Work & Stress. Momenteel is hij Associate Editor van Career Development International. Hij is ook een voormalig voorzitter van de Academy of Management Careers Division.

Ruud Gerards is een coördinerend senior onderzoeker bij het Research Centre for Education and the Labour Market (ROA) van de Universiteit van Maastricht. Hij is in mei 2012 gepromoveerd in de economie aan de Universiteit van Maastricht. Daarvoor bekleedde hij functies bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), PricewaterhouseCoopers, H&S Adviseurs en Fontys Hogescholen. Zijn onderzoek richt zich op duurzame inzetbaarheid in de 21e eeuw, waarbij hij onder meer onderzoek doet naar de effecten van de financiële spanningen en veerkracht van mensen op hun welzijn en arbeidsmarktresultaten en de effecten van het Nieuwe Werken op werknemers. Hij publiceerde in verschillende tijdschriften zoals Oxford Bulletin of Economics and Statistics, British Journal of Industrial Relations, Applied Economics, Personnel Review en Technovation.

Riccardo Welters is hoogleraar aan het College of Business, Law and Governance aan de James Cook University, Australië. Hij voltooide zijn PhD in (arbeidsmarkt) economie aan de Universiteit van Maastricht, Nederland. Eerder bekleedde hij functies bij de Universiteit van Maastricht en de Universiteit van Newcastle, Australië. Zijn huidige onderzoeksinteresses zijn onder meer het zoekgedrag van werk en de versoepeling van de arbeidsmarkt – of meer in het algemeen sociaaleconomische nadeel op de arbeidsmarkt. Hij publiceerde in verschillende tijdschriften, waaronder Oxford Bulletin of Economics and Statistics, Regional Studies, Journal of Rural Studies, Ecological Economics, Journal of Economic Psychology en Labour Economics. Hij is onderzoeksmedewerker bij het Centre of Full Employment and Equity (University of Newcastle) en research fellow bij het Research Centre for Education and the Labour Market (Universiteit Maastricht).

Proudly powered bySpiceThemes